Ψηφιακό Marketing

Με την κατάλληλη στρατηγική Digital & Social Media Marketing, επιτυγχάνεται αύξηση της επισκεψιμότητας, των leads και των conversions.

Δημιουργούμε στρατηγικές και καμπάνιες στο Internet και στα Social Media, οι οποίες θα κάνουν το brand σας αξιομνημόνευτο και θα οδηγήσουν την επιχείρησή σας σε ανώτερο επίπεδο. Το web μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς και καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι. Να μαθαίνετε περισσότερα για το κοινό σας, αλλά φυσικά και για τον ανταγωνισμό.

Personas; Τι ακριβώς είναι αυτό;

Το να θεωρούμε ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είναι χρήστης του προϊόντος μας, είναι η λανθασμένη προσέγγιση. Έχουμε υιοθετήσει την τεχνική των personas, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να ορίσουμε το κοινό-στόχο, να το προσωποποιήσουμε και να καταλάβουμε τις ανάγκες και τις συνήθειες των ανθρώπων που θέλουμε να προσεγγίσουμε.

Έρευνα αγοράς και ανάλυση ανταγωνισμού

Πραγματοποιούμε έρευνα αγοράς και ταυτόχρονα αναλύουμε τον ανταγωνισμό προκειμένου να δημιουργήσουμε την αρχιτεκτονική της πληροφορίας και τη ροή των χρηστών, με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να οδηγούνται στα προκαθορισμένα σημεία μετατροπής. Εξετάζουμε πού, πώς και γιατί οι ανταγωνιστές αυξάνουν τις μετατροπές, ποια είδη περιεχομένου τονώνουν την επισκεψιμότητα και πώς οι personas των ανταγωνιστών ευθυγραμμίζονται με τη δική σας στρατηγική.

Στρατηγική Social Media

Η καθιέρωση της επιχείρησής σας στα Social Media αποτελεί βασικό στοιχείο για την επιτυχία. Θα συνεργαστούμε μαζί σας, ώστε να καθορίσουμε τη σωστή παρουσία του brand σας, υιοθετώντας την ιδανικότερη στρατηγική για τα Social Media. Η εξακρίβωση του κοινού-στόχου, θα μας βοηθήσει στο να εντοπίσουμε τα πλέον κατάλληλα κανάλια των Social Media και τα επίπεδα Engagement του κοινού για την καταλληλότερη προσέγγισή τους. Θα αναλάβουμε τον έλεγχο της παρουσίας σας στα Social Media, σε Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Linkedin, Google+, Youtube, Vine ή Snapchat, δημιουργώντας το ιδανικό περιεχόμενο, καθώς και ένα λεπτομερές ‘κοινωνικό’ ημερολόγιο, για να εξασφαλίσουμε μια εστιασμένη και συνεπή προσέγγιση που θα οδηγεί σε αποτελέσματα.

Στόχοι μας είναι:

  • Η προβολή και δημιουργία Awareness για το brand σας
  • Η προβολή του στο κατάλληλο target audience
  • Η αύξηση της Online κοινότητας σας (Followers, Fans, Pinners, κτλ.)
  • Η απόκτηση κοινού που θα δημιουργεί συζητήσεις και θα αλληλεπιδρά (Engaging Audience)
  • Η αύξηση του Customer Loyalty
  • Η αύξηση των conversions, leads και πωλήσεων.

Διαφήμισεις Google, Facebook & Linkedin

Έχουμε αποκτήσει σημαντική εμπειρία, εκτελώντας πολλαπλές καμπάνιες PPC μέσω του Google Adwords και των Facebook Ads. Κατά τη δημιουργία της διαφημιστικής σας καμπάνιας, θα δημιουργήσουμε διαφημίσεις για desktop και mobile συσκευές, ώστε να εξασφαλίσουμε την ολοκληρωτική στόχευση του κοινού όπου κι αν βρίσκεται. Τα μέσα επίτευξης των εκστρατειών διαφήμισης μπορεί να περιλαμβάνουν διαφημίσεις εμφάνισης (banner), αναζήτησης, διαφημίσεις Youtube, διαφημίσεις σε κινητά τηλέφωνα, διαφημίσεις στο Linkedin και διαφημίσεις στο Facebook.

Παρακολούθηση και Αναφορές

Κατά τη διάρκεια μίας διαφημιστικής καμπάνιας, παρακολουθούμε την πρόοδό της, κάνουμε παρατηρήσεις και βελτιώσεις. Με την ολοκλήρωσή της κάθε καμπάνιας, σας παρέχουμε αναλυτικές αναφορές για την πρόοδό της. Με αυτό τον τρόπο, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε μετρήσεις για την επιτυχία της καμπάνιας, όπως επίσης και για τα ποσοστά μετατροπής στόχου.

Τώρα που μας γνωρίσατε και μάθατε τι κάνουμε, μπορεί να θέλετε να δείτε ορισμένα από τα έργα που έχουμε ολοκληρώσει.