Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιασμός και ανάπτυξη Responsive Ιστοσελίδων

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου το σχεδιασμό και την ανάπτυξη λειτουργικών ιστοσελίδων, φτιαγμένων με υψηλή αισθητική για μέγιστη χρηστικότητα. Ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές κατασκευής ιστοσελίδων, όπως Mobile First και Responsive Web Design, δημιουργούμε σύγχρονες, λειτουργικές, responsive ιστοσελίδες, τις οποίες χαρακτηρίζει η άψογη λειτουργικότητα, η ταχύτητα, η ευκολία στην πλοήγηση, αλλά και ο μοναδικός τους σχεδιασμός. Βελτιστοποιούμε και τεστάρουμε τον κώδικα, ενώ παράλληλα δημιουργούμε ιδιαίτερα custom designs από το μηδέν, εξασφαλίζοντας μία μοναδική εμπειρία στον χρήστη. Παράλληλα λαμβάνουμε υπόψιν παράγοντες όπως το SEO, βελτιστοποιώντας κάθε ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης.

Κατασκευή Μοναδικών και αποδοτικών E-shop

Η δημιουργία site ηλεκτρονικού εμπορίου αποτελεί μία πρόκληση για επιτυχία για την ομάδα μας.
Δημιουργούμε λειτουργικά και φιλικά προς τον χρήστη E-shop, τα οποία είναι συγχρόνως εύκολα διαχειρίσιμα από τον ιδιοκτήτη. Μέσω της εμπειρίας και τεχνογνωσίας μας, στοχεύουμε στην δημιουργία καθαρών και λειτουργικών E-shops, τα οποία θα είναι κατασκευασμένα με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας, ενώ παράλληλα θα αποφέρουν σε όρους επισκεψιμότητας, leads και conversions (πελατών).

Δημιουργία Microsite

Ειδικευόμαστε και στη δημιουργία microsites για κάθε ειδική περίπτωση. Ανάλογα με τις ανάγκες, ένα microsite μπορεί να είναι δυναμικό είτε στατικό. Και σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες ανάπτυξης στατικών ιστοσελίδων όπως το Middleman και το Jekyll. Τα οφέλη ενός microsite ποικίλουν και είναι ιδιαίτερα θετικά για τη βελτιώση της εικόνας ενός Brand. Δημιουργούν μια πιο φιλική και ενδιαφέρουσα διάθεση προς το χρήστη, είναι στοχευμένα, διαδραστικά, αυξάνουν το engagement και έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα, ένα microsite μπορεί να είναι:

Click through landing page

Ιστοσελίδα με πληροφοριακό υλικό η οποία οδηγεί το χρήστη να εγγραφεί σε μια υπηρεσία.

Lead generation landing page

Ιστοσελίδα που στόχο έχει να συλλέξει τα στοιχεία του χρήστη, συνήθως μέσω μιας προσφοράς για αγαθά ή υπηρεσίες όπως:

 • Εκπτωτικό Κουπόνι
 • Συμμετοχή σε διαγωνισμό
 • Δωρεάν δοκιμή
 • Ένα φυσικό δώρο

Minisite Προϊόντος

Μονοσέλιδη παρουσίαση ενός προϊόντος, η οποία συνήθως διαθέτει ιδιαίτερα γραφικά και διαδραστικά στοιχεία, όπως video, 3D γραφικά ή κάποιο παιχνίδι.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων με το Pressground

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων, έχουμε δημιουργήσει το δικό μας Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου και Φιλοξενίας ιστοσελίδων, το Pressground, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε τρία στοιχεία απαραίτητα για κάθε ιστοσελίδα: Ασφάλεια, Ταχύτητα και Αναβαθμίσεις.

Με τη δημιουργία και φιλοξενία των ιστοσελίδων στο δικό μας CMS, το Pressground, εξασφαλίζουμε:

 • Την άψογη λειτουργία τους
 • Τις συχνές αναβαθμίσεις (updates)
 • Τη βελτιστοποίηση τους ως προς τις μηχανές αναζήτησης και τα κοινωνικά δίκτυα
 • Την εξαιρετική υποστήριξη οποιουδήποτε είδους περιεχομένου
 • Mobile – Friendliness
 • Ασύγκριτη ταχύτητα
 • Την κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επιχειρηματιών και bloggers, με την προσφορά πληθώρας add-ons
 • Την ασφάλεια από επιθέσεις στο server
 • Ένα εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον
 • Τη συνεχή υποστήριξη μετά την παράδοση

Στη Hardpixel, δουλεύουμε πάντοτε με γνώμονα τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις του Διαδικτύου, με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών κατασκευής ιστοσελίδων. Η κάθε ιστοσελίδα που παραδίδουμε είναι μοναδική, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και λειτουργεί άψογα, αφού είμαστε περήφανοι για την τελειομανία μας.

Εμπιστευθείτε την ομάδα μας, δημιουργήστε την ιστοσελίδα των ονείρων σας κι εκτοξεύστε τις πωλήσεις σας!

Γνωρίστε το Pressground

Το Pressground είναι μια πλήρως διαχειριζόμενη online υπηρεσία, η οποία βοηθά τους χρήστες να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική ιστοσελίδα. Δεν είναι ένας ακόμη website builder, αλλά ένα πλήρες περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου και φιλοξενίας ιστοσελίδων. Οι χρήστες του μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους blog, να πωλούν φυσικά ή ψηφιακά προϊόντα, να δέχονται online κρατήσεις για δωμάτια ή υπηρεσίες. Διαθέτοντας ένα μεγάλο αριθμό από πρόσθετα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να καταχωρούν το περιεχόμενό τους σε πολλαπλές γλώσσες, να το μοιράζονται στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω Newsletter, να παρακολουθούν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας τους και πολλά ακόμη. Το Pressground είναι ένα έργο υπό ανάπτυξη και θα είναι διαθέσιμο στο κοινό αυτό το καλοκαίρι. Παρά το γεγονός αυτό, το Pressground φιλοξενεί ήδη έναν αριθμό από ιστοσελίδες κατά τη διάρκεια αυτής της private beta περιόδου. Αν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε τις δυνατότητές του, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Τώρα που μας γνωρίσατε και μάθατε τι κάνουμε, μπορεί να θέλετε να δείτε ορισμένα από τα έργα που έχουμε ολοκληρώσει.