Διαχείριση Περιεχομένου

Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τη δική σας Ιστοσελίδα, βασισμένη στο Περιεχόμενο.

Η διαχείριση περιεχομένου ή αλλιώς Content Management, είναι μια σημαντκή και συλλογική διαδικασία, η οποία συνδυάζει τη δημιουργία του περιεχομένου, την επιμέλειά του και τέλος τη δημοσίευσή του. Το περιεχόμενο αναφέρεται στα κείμενα, τις εικόνες, το υλικό ήχου και video. Έχουμε χρησιμοποιήσει πολλών ειδών Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου, και κατανοούμε σε βάθος πώς θα πρέπει να δημιουργήσουμε, διαχειριστούμε και προωθήσουμε το περιεχόμενο.

Δεν συμφωνούμε με τις νέες τάσεις web design που θέλουν τις ιστοσελίδες με ελάχιστο περιεχόμενο. Θεωρούμε ότι το περιεχόμενο είναι ο λόγος για να δημιουργηθεί η ιστοσελίδα. Για την ακρίβεια, το κείμενο σε μια ιστοσελίδα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού η αναλογία του σε σχέση με τον κώδικα που έχει γραφτεί για να προβληθεί η ιστοσελίδα, αποτελεί παράγοντα εμφάνισης στα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης και λέγεται Text to HMTL Ratio. Ιδανικά αυτή η αναλογία είναι καλό να κυμαίνεται από 25 έως 75 τοις εκατό. Πετυχαίνουμε καλή αναλογία γράφοντας καθαρό και άκρως απαραίτητο κώδικα, αποφέυγοντας την χρήση εικόνων για εικαστικούς λόγους, αλλά χρησιμοποιώντας το CSS. Επιπλέον, ελαχιστοποιώντας τον τελικό κώδικα HTML, το αποτέλεσμα είναι η επαρκής ποσότητα ορατού κειμένου στην ιστοσελίδα.

Συγγραφή κειμένων

Προσφέρουμε υπηρεσίες copywriting και έχουμε τη δυνατότητα να συντάξουμε τα αρχεία κειμένου για την ιστοσελίδα σας σε πληθώρα γλωσσών, για την ακρίβεια Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Πάντα έχουμε γνώμονα το SEO ( βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης ) και κάνουμε όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις και προσθήκες για να παράξουμε τελικά ένα ευανάγνωστο, περιεκτικό και SEO-friendly κείμενο.

Φωτογράφιση και Video

Οι επαγγελματικές φωτογραφίες τραβούν πάντα τα βλέμματα και αρέσουν σε όλους μας. Κάνουν επίσης μια ιστοσελίδα πιο ευχάριστη και προσδίδουν αξία στο περιεχόμενο που προβάλλεται. Ο φωτογράφος μας, θα τραβήξει τις ωραιότερες λήψεις και θα δημιουργήσουμε υψηλής ποιότητας φωτογραφικό υλικό και video, το οποίο θα σας ανήκει και θα έχετε τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε.

Διαχείριση περιεχομένου στο Web

Το κατάλληλο περιεχόμενο χρειάζεται και το κατάλληλο σύστημα διαχείρισης. Χάρη στην εμπειρία μας στο συγκεκριμένο πεδίο, έχουμε δημιουργήσει μια μοναδική λύση, το Pressground, το οποίο μετατρέπει τη διαχείριση πολλών τύπων περιεχομένου σε μια πολύ εύκολη διαδικασία. Το Pressground είναι μια online υπηρεσία, η οποία περιλαμβάνει τη φιλοξενία της ιστοσελίδας, τη διαχείριση και το διαμοιρασμό του περιεχομένου σε κοινωνικά δίκτυα και μέσω Newsletter, τη δυνατότητα πώλησης και κράτησης περιεχομένου και πολλά ακόμη.

Γνωρίστε το Pressground

Το Pressground είναι μια πλήρως διαχειριζόμενη online υπηρεσία, η οποία βοηθά τους χρήστες να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική ιστοσελίδα. Δεν είναι ένας ακόμη website builder, αλλά ένα πλήρες περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου και φιλοξενίας ιστοσελίδων. Οι χρήστες του μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους blog, να πωλούν φυσικά ή ψηφιακά προϊόντα, να δέχονται online κρατήσεις για δωμάτια ή υπηρεσίες. Διαθέτοντας ένα μεγάλο αριθμό από πρόσθετα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να καταχωρούν το περιεχόμενό τους σε πολλαπλές γλώσσες, να το μοιράζονται στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω Newsletter, να παρακολουθούν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας τους και πολλά ακόμη. Το Pressground είναι ένα έργο υπό ανάπτυξη και θα είναι διαθέσιμο στο κοινό αυτό το καλοκαίρι. Παρά το γεγονός αυτό, το Pressground φιλοξενεί ήδη έναν αριθμό από ιστοσελίδες κατά τη διάρκεια αυτής της private beta περιόδου. Αν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε τις δυνατότητές του, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Τώρα που μας γνωρίσατε και μάθατε τι κάνουμε, μπορεί να θέλετε να δείτε ορισμένα από τα έργα που έχουμε ολοκληρώσει.