Αυτό που κάνουμε είναι ο τρόπος ζωής μας. Μας αρέσει να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που διαθέτουν πάθος στην ενασχόλησή τους, όσο εμείς.

Η ιστορία μας ξεκίνησε το 2009, όταν ο Γιάννης Γκουβέλης άρχισε να εργάζεται σε έργα σχεδιασμού. Αφού δημιούργησε ορισμένα σετ εικονιδίων για τη δημοφιλή διανομή Ubuntu Linux, το 2011 ο Γιάννης και η Ολυμπία Τσάτη έγιναν η Hardpixel, ένα ντουέτο pair προγραμματιστών, προσφέροντας υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και web development. Από το 2014 αποφασίσαμε ότι έπρεπε να γίνουμε μεγαλύτερη ομάδα, και τώρα αποτελούμαστε από τρεις ενθουσιώδεις νέους, ειδικευμένους στην ανάπτυξη λογισμικού για εφαρμογές και ιστοσελίδες, το web design, τη διαχείριση έργων και το digital marketing.

ΑγαπάμεΤο Open Source λογισμικό

Το λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα μας κάνει πιο αποτελεσματικούς. Εργαζόμαστε καλύτερα, γρηγορότερα, χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύουμε τεράστια χρηματικά ποσά.

Είμαστε μια ομάδα που κινείται από το λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα, όχι μόνο χάρη στις τελευταίες τεχνολογίες διαδικτύου, αλλά και χάρη σε όλα αυτά τα εργαλεία που κάνουν τη δουλειά μας πραγματικότητα. Είναι το Ubuntu Linux που τροφοδοτεί εμάς και τους Cloud servers μας, το Inkscape που μας βοηθά να δημιουργούμε αψεγάδιαστα web designs και εικονίδια. Το ίδιο και ο Marv, το Ruby gem μας, που βοηθά εμάς και άλλους να δημιουργούμε εντυπωσιακά έργα για το WordPress, αλλά και το Yield, η νέα μας εφαρμογή για Project Management.

Ακολουθώντας μια ευέλικτη διαδικασία

Προγραμματισμός. Σχεδιασμός. Επανάληψη. Παράδοση.

Η ευέλικτη ανάπτυξη λογισμικού είναι ένα σύνολο από μεθόδους προγραμματισμού, βασισμένες στην επαναλητική και αυξητική ανάπτυξη. Οι απαιτήσεις και οι λύσεις εξελίσσονται μέσω της συνεργασίας διατμηματικών ομάδων εργασίας, ικανών να αυτο-οργανώνονται. Προωθεί τον προσαρμοστικό σχεδιασμό, την εξελικτική ανάπτυξη και την παράδοση, μια περιοδική επαναληπτική προσέγγιση, και ενθαρρύνει την ταχεία και ευέλικτη ανταπόκριση στις αλλαγές. Πρόκειται για ένα εννοιολογικό πλαίσιο που προωθεί τις προβλεπόμενες αλληλεπιδράσεις σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης.

Η ομάδα

Είμαστε προγραμματιστές, σχεδιαστές, οργανωτές, μαρκετίστες, εθισμένοι με την τεχνολογία. Είμαστε μια ομάδα που γνώμονά της έχει την τεχνολογία και θέλει να γνωρίζει ό,τι νεότερο, καθώς η βιομηχανία μας εξελίσσεται.

Γιάννης Γκουβέλης

Προγραμματιστής, project manager και designer. Ο Γιάννης φροντίζει τα πάντα να είναι σε τάξη. Από τον κώδικά μας, έως την πιο μικρή λεπτομέρεια ενός έργου. Είναι τελειομανής, δάσκαλος και δεν θα σταματήσει ποτέ να μαθαίνει νέα πράγματα. Διαθέτει τεράστια μνήμη και την ικανότητα να μάθει μια γλώσσα προγραμματισμού σε μερικές μόνο εβδομάδες!

Ολυμπία Τσάτη

Προγραμματίστρια & designer. Της αρέσει η Ruby, τα όμορφα designs και οι πανίσχυρες γραμμές κώδικα. Είναι υπεύθυνη για ό,τι περιλαμβάνει σχεδιασμό και User Experience. Την ενδιαφέρει ο σχεδιασμός εικονιδίων, η φωτογραφία, η τυπογραφία, η ψηφιακή και vector εικονογράφηση.

Λένε για εμάς...

 • Μελίνα Ιωάννου

  Εντυπωσιακός επαγγελματισμός

  Όταν πρωτοσυνάντησα την ομάδα της Hardpixel, εντυπωσιάστηκα από τον επαγγελματισμό τους. Η φιλική τους προσέγγιση κάνει τη δουλειά να μοιάζει διασκέδαση. Εστιάζουν συνεχώς στο brand μας, προσθέτοντας πάντα την προσωπική τους πινελιά σε κάθε έργο, βοηθώντας μας να περάσουμε τα σωστά μηνύματα και λαμβάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Μια υπέροχη ομάδα για να συνεργαστεί κανείς.

  Συνιδρύτρια της Bar Solutions
 • Γιάννης Σαμαράς

  Μια αποτελεσματική διαδρομή

  Εξαιτίας μιας κακής προσέγγισης που είχαμε για την κατασκευή της ιστοσελίδας του εστιατορίου μας, μας πήρε πολύ καιρό για να την ολοκληρώσουμε. Αφού συζητήσαμε με τη Hardpixel, πήραν τον πλήρη έλεγχο κάθε εκδοχής του έργου και η καταπληκτική ιστοσελίδα μας παραδόθηκε ύστερα από μερικές εβδομάδες.

  Συνιδιoκτήτης του The Dalliance House
 • Δημήτρης Γαμβρέλης

  Επαγγελματίες, μέσα στο πνεύμα της εποχής

  Επαγγελματίες, μέσα στο πνεύμα της εποχής, αναλαμβάνουν κάθε πρόκληση και την διεκπεραιώνουν με απόλυτη επιτυχία. Χαίρομαι που σας επέλεξα Ολυμπία, Γιάννη, Αινεία. Αν θα το ξανάκανα, πάλι εσάς θα επέλεγα. Καλές δουλειές εύχομαι.

  Ιδρυτής του Flip2store

Το πάθος μας για ποιοτικό development και design ορίζει τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.